Chef's Frietjes

Chef's Frietjes

Chef's Frietjes

Want Belgen eten friet!

Welkom bij Chefs Frietjes aan huis of op locatie naar keuze. 

Een frietkraam aan huis met friet uit een puntzakske .... de droom van elk kind, maar ook die van al uw vrienden, familie of al uw personeelsleden.  Zeker als de mogelijkheden verder gaan dan enkel frietjes en een curryworst.  Zo zijn onze Burgers & Fries formules razend populair en hebben niet anders dan complimenten gekregen over ons vers huisgemaakt stoofvlees en onze home-made vol au vent.

We gebruiken uitsluitend verse frietjes, welke we voorbakken en afbakken in een mengeling van ossewit en plantaardige olie.

Onze gouden regel:  1: Uw event moet 100% zijn zoals u het wenst en niet anders!   

Neem zeker even de tijd om het aanbod op onze verschillende sites te ontdekken.
Chef's Catering
Chef's Casonade
Chef's BBQ

Wij verzorgen AL uw feesten en events. (Bedrijfsfeest, huwelijk, communie, buurtfeest, babyborrel, nieuwjaarsdrink, events, …. enz.).  Dit  kan met of zonder: foodtruck’s, in thema,  dranken, bediening, op-afbouw,…  Niet enkel voor catering, maar ook voor materialen en totale catering kan u dus bij Chef’s terecht.

Dit alles vanaf 25 tot 3000 personen.

Je vind bij ons:

  • Friettruck aan huis
  • Burgers and fries
  • Frietjes en BBQ
  • Hapjes
  • Dessert
  • Onze standaard werkwijze

Aanbod

Over Chefs Frietjes:

BBQ - WINTERBBQ - KAMADO - BIG GREEN EGG - TAURO-Q - PAELLA - HAPJES - APERITIEF - DEGUSTIEF - KAASTAFEL - BREUGHELTAFEL - FOODTRUCK - KOFFIETAFEL - BUFFETTEN  - DESSERTEN -  ... U vind het allemaal bij ons!

Na 7 jaar opleidingen in avondschool (2011-2017) zoals hulpkok-kok-slagersgast-specialisatie heb ik de stap gezet naar traiteur-catering-bbq aan huis.

Extra opleiding blijven we steeds en graag volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ingrediënten. Ook streek- en hoeveproducten genieten onze voorkeur en dat merk je ook aan het eindproduct!

Ik hecht ook belang aan de duurzaamheid van telen/kweken/vangen van alle gekozen producten. Wegwerpverpakkingen proberen we zoveel mogelijk te vermijden om de ecologische voetafdruk te beperken.

Heeft u een bepaalt gerecht of concept in gedachte? Laat het ons dan zeker weten! Een menu op uw maat bespreken we graag met u. Het is onze bedoeling dat uw feest 100% verloopt zoals u het wenst !!!

Veggie, lactosevrij, glutenvrij, allergie of intolerantie... : dit is geen belemmering om toch een mooi en gevarieerd aanbod te hebben, mits u dit vermeld bij bestelling maken wij hiervoor graag een aangepast voorstel voor u !

Ook aanpassingen van de voorgestelde menu's of totaal andere feestformule's kunnen besproken worden. Hiervoor kan u telefonisch ( 0497/55.09.23 ) of per mail ( info@chefsBBQ.be ) altijd een afspraak maken op locatie of bij ons.

Het handigste is dat u hiervoor even het contactformulier invuld (bovenaan bij "contact"), zo zijn wij ook direct mee waarover u meer informatie wenst.

Op zoek naar een springkasteel, kindergrimme, foodtruck huren, tapwagen, …. Kijk dan zeker even bij ONZE PARTNERS

Terug naar boven