Cafe Puur

In samenwerking met het Liers Cultuur Centrum organiseren we maandelijks een avond om lekker te eten en lekker te lachen of naar tof muziek-optreden te luisteren !!!  

Voor wie graag eens niet zelf kookt en daarbij ook nog een uurtje extra ontspanning  wil...

We starten telkens om 18.30u met een hapje bij het aperitief, vervolgens een voorgerecht, daarna keuze uit een vis of vlees hoofdgerecht, om dit allemaal een beetje te laten zakken kijken we in een zeer gezellige sfeer naar 1u comedy of muziek.  Nadien hebben we nog een dessert voor u om gezellig na te praten bij een koffie, degustief, wijntje,....

Dit alles voor de introductieprijs van slechts 52€ per persoon voor het gehele menu, inclusief het optreden (dranken niet inbegrepen).

Ideaal om met eigen gezin, met vrienden of als teambuilding te doen!!!

Zowel het eten als voorstelling zelf gaan door in Den Akoestiek zelf, niet in de grote zaal van cc De Mol, Lier !!!

!!! RESERVATIE VERPICHT !!!

Reserveren kan via de site van het Liers Cultuur Centrum. https://www.lierscultuurcentrum.be/nl/programma => Cafe Puur, hier vindt u ook het menu dat die avond geserveerd wordt terug.  

Voor een aangepast menu (veggie, halal of betreffende allergenen) kan u ons zeker en vast op voorhand contacteren en wordt hiervoor gezorgd.  (enkel mogelijk indien we het op voorhand weten!!!)

Er is nadien ook telkens nog de mogelijkheid om de artiest(en) even aan uw tafel uit te nodigen!

Makkelijk bereikbaar en gratis parking!!!

 

Terug naar boven