Hoe bestellen?

- Stel al uw vragen via ons contactformulier, wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

- U kiest 1 menu voor uw gehele gezelschap, dit kan 1 van de voorgestelde menu’s zijn, maar ook voor u op maat samengesteld menu.

- Bij BBQ: U kiest een aantal verschillende stukken, dit hoeft zeker niet voor iedereen hetzelfde te zijn, en geeft uw keuze aan ons door en wij delen de aantallen van de door u gekozen braadstukken in, uiteraard kan u de aantallen ook zelf bepalen indien gewenst. Wij raden sterk aan niet meer verschillende keuzes te maken dan wij u aanbevelen!

Wij raden aan om te kiezen volgens onderstaande tabel, zodat uw laatste gast aan de grill ook nog dezelfde keuze kan genieten als de eerste.

20-25 pers: max 6 verschillende keuzes,

25-30 pers: max 7 keuzes,

30-40 pers : max 8 keuzes,

40-60 pers: 8-9 keuzes,

60-100 pers: max 10 keuzes,

100-300 pers: max 12 keuzes,

300-2000: Max 15 keuzes.

U kan uiteraard meer keuzes nemen indien gewenst, maar dan kunnen we niet garanderen dat al uw gasten dezelfde keuze kunnen genieten. Indien u iedereen apart laat kiezen, dient u zelf iemand naast de BBQ te voorzien om te bepalen wie welke stukken heeft gekozen!  Wil u met bonnetjes werken, dient u deze zelf te voorzien, wij staan ook niet in voor vergissingen met verkeerde bonnetjes.

- U geeft uw keuze via ons contactformulier  door en wij bezorgen u asap een offerte hiervoor met in detail het gekozen menu, aantallen, vleeskeuzes, keuze van hapjes,....  Zodat u op voorhand ook het juiste bedrag weet (netto - btw - totaal inl btw).  Wij houden zelf ook niet van verrassingen achteraf...

-  Zodra u bevestigd en het voorschot overschrijft, staat de datum voor u genoteerd.

- Het juiste aantal gasten alsook de exacte keuze van menu horen we graag minimum 2 weken voor uw feest.

- De afrekening dient te gebeuren de dag zelf of voordien.  Dit kan cash aan de persoon die uw evenement komt verzorgen of per overschrijving (onze voorkeur): zoals u zelf wenst.  We hebben GEEN bancontact bij!  (hint: Met een bank-app kan u ter plaatse ook overschrijven).