Hapjes

Prijs op aanvraag, vanaf 18 personen

Iets anders in gedachten?  Wij bespreken en maken het graag naar uw wens!

 

KOUD

* Foccacia met olijfolie en grof zeezout op de tafels

* Gourmandes met verse roomkaas (div smaken: sweet paprika/bieslook/geitenroomkaas/zongedroogde tomaat)

* Caneloni van courgette en zalm

* Carpaccio van: coquilles, langoustines, gamba's, vitello tonato, rosbief of ossenhaas

* Gerookte paling  met verse roomkaas en rucola

* Cupje met courgetti en zongedroogde tomaatjes

* Mini tomaat-garnaal

* Bagel met gegrilde zalm, groentenspread en avocado… (zalm wordt lauw-warm geserveerd)

* Gandaham met roomkaas, afgewerkt met okkernoot

* Bietenwrap met geitenkaas, ijsbergsla, gerookte bietjes, peer, honing-mosterdsaus, rode bietscheuten

* Keuze van de klant: we bespreken en maken alles graag naar uw wens.

 

WARM

* Tomatenroomsoep, met balletjes, champignonsoep, franse uiensoep, bisque, kerrie met kokos en kip, pompoen, seizoen: Asperge, wild, ...

* Burrito met roerei, cheddar, avocado en gerookte kip

* Burrito met roerei, cheddar, bacon en gebakkenchampignons

* Queasadillas met gegrilde aubergine en halloumi

* Queasadillas met gegrilde kip, avocado, gouda, rucola

* Queasadillas met ham, spek, cheddar, zure room, tomaat

* Panini met tomaat, mozzarella, rucola en pesto

* Panini met tomaat, mozzarella, rucola, pesto en ham

* Tortilla

* Mini bouchee: met kaas en spinazie of met brie en aalbes of videe

* Lookbroodjes /met kaas

* Pizzaslices: pizza's worden ter plaatse afgebakken met een topping naar keuze.

* Gevulde aardappel met Breydelspek

 

GEFRITUURD
* Bitterballen met: Quadruppel van La Trappe, Goulash, Veggie, Risotto-truffel of Wild (seizoen)

* Balletjes met kipsate en pindasaus

* Uiringen met verse tartaar

* Calamaresringen met verse tartaar

* Garnaal en of kaaskroket

* Gepaneerde kip

* Bunuelo (beignet met ham en kaas)

* Mini loempia (veggie)

* Chickensigar (rietjesvorm loempia met kip)

 

GEKOOKT, GESTOOMD  OF IN DE PAN

* Verse gevulde pasta met secretoham, pijnboompitjes, creme van gepofte auberginne,truffelolie, rucola en parmezaan

* Verse gevulde pasta met geitenkaas, honing, croutons, dressing van zongedroogde tomaten, champignon  en rucola

* Verse gevulde pasta met zongedroogde tomaat, basilicumolie, pijnboompitjes en parmezaan

* Patatas bravas met huisgemaakte lookmayonaise

* Dim Sum

* Paling in't groen

* Pulled pork met koolsla in foccacia of wrap en Chef's lak

* Pulled chicken met koolsla in foccacia of wrap en Chef's lak

* Pulled  beef met koolsla infoccacia of wrap en Chef's lak

 

OP DE GRIL

* Kort gegrilde gamba met tartaar van het huis en balsamico

* Kort gegrilde gamba met gestoofde rode ui en balsamico

* Kort gegrilde coquille met bouillon van gerookte ui en auberginnecreme

* Mini kipsate met verse gegrilde ananas

* Ribbeke van de chef met Chef's lak

* Kort gerookte en gegrilde kokkels met Oosterse saus, (geserveerd op de tafels per 5-6 personen)

* Gegrilde hertemedaillon met cassismousse, afgewerkt met witte chocoladeschilfers en

chipje van champignon (enkel in seizoen).

* Mini luxe-burger Chef's : gegrilde versgemaakte hamburger met gepofte kerstomaat, jonagold, rucola, … (publieksprijs Vlaams Kampioenschap BBQ 2018)

* Porto Bella burger: porto bella champignon gegrild, met rode kool en sla

* Huisbereide spiering met pickles: gerookt, traag gegaard, gemarineerd, gegrild

* Gebrande marshmellow met cuberdon en crumble van broodkruim en spek

* Lookbrood /-met kaas /-hesp

* Op grill gegrattineerde oester

* Traaggegaard buikspek met Chef's lak en lichtpikante noedels

* Surf en Turf gamba: in spek gerolde en gegrilde gamba

* Traag gegaarde rundersucade: geserveerd op gegrilde foccacia, met rucola, parmazaan en dressing van zongedroogde tomaat

* Gegrilde Asperges (seizoen), gekarameliseerd met verse honing.

* Brioche met gegrilde kip, truffelolie, roomkaas met champignon en rucola