Dessert

Je kan bij ons zowat alle desserts bestellen, vind u uw keuze niet hieronder, vraag het ons, het is 99% zeker mogelijk!

 

Het is soms moeilijk kiezen welk(e) dessert(s) u wil voorzien voor uw gasten, daarom stellen wij graag enkele dessert-buffet(jes) voor.

Bij deze buffetjes worden alle vernoemde desserten steeds voorzien in kleine potjes/porties en dit met een 3-tal porties per persoon.

Uiteraard kan u ook alles apart verkrijgen, dit met een minimum van 10 porties per dessert.  Deze worden deze voorzien in grotere porties.

 

Buffet 1:  € 3 pp      Vanaf 25 pers.

* Chocomousse - Rijstpap - Creme Brullee

 

Buffet 2: € 3,2 pp     Vanaf 25 pers.

* Chocomousse - Vanillemousse - Tiramisu - Rijstpap

 

Buffet 3:  € 3,5 pp     Vanaf 25 pers.

* Chocomousse - Vanillemousse - Tiramisu - Rijstpap - Creme Brullee - Mini Bavarois

 

Buffet 4:   € 4,5 pp     Vanaf 25 pers.

* Tiramisu - Creme Brullee - Mini Bavarois - Mini Citroentaartje - Macarons de Paris

 

Buffet 5:  € 5,5 pp.    Vanaf 30 pers.

* Chocoladefontein (chocoladesmaak naar keuze) - Vers fruit (seizoen) - cakejes

Alles wordt apart voorzien, zodat uw gasten zelf kunnen kiezen met of zonder chocolade,...

 

Buffet 6:  € 2,5 pp

* Chocoladefontein (chocolade naar keuze) met vers fruit.

  In combinatie met een ander desertbuffet !!!

 

2,75€ per persoon:

Chocolademousse/ vanillemousse/ mokkamousse

Tiramissu

Rijstpap

Creme brullee

Mini bavaro(framboos-chocomousse-orange of vanille)

 

3,50€ per persoon:

Appelstrudel (warm) met verse vanillesaus en slagroom

Huisgemaakte biscuit, rijkelijk versierd met fruit (naargelang uw voorkeur en het seizoen), ook mogelijk met

uw foto erop (= +10€), of met chocomousse ipv slagroom.

Verse sabayon, ter plaatse bereid!!

Mini citroentaartje (2pp)

Mini zwaantje (2pp)

Mini javanais

Macarons de paris (3pp)

Mini bavarois (framboos-chocomousse-orange-vanille)

* Vers hoeveijs met vers (seizoens)fruit (= +1,5€pp). (slagroom = +€0,5 pp)

 

* Wafellolly's: wafels op een stokje, met verschillende toppings: Chocolade (naar keuze, bloemsuiker, maple syrup)

 

4,50€ per persoon:

Citroentaartjes

Aardbeigebak

Gecarameliseerd appeltaartje

Klein eclair

Javis

 

7€ per persoon:

Geflambeerde aarbeien, (enkel op onze ophyr's mogelijk), moelleux, ijs van witte chocolade, crumble's van gerookte witte chocolade, melkchocolade en koffie, bassilicummousse, biscuitscrumble

 

9€ per persoon:

Een plankje van 5 Belgische kazen + boter en brood

 

Dessert van de Chef:

Varieert van seizoen tot seizoen, een modern getint en geserveerd dessert.

Lente/zomer: op basis van bv frambozen, aardbeien, vanille, munt, bassilicum, …

Herfst/winter: op basis van bv kumquat, pistache, sneeuw, cranberry, chocolade

Ook hier kunnen al uw persoonlijke voorkeuren in verwerkt worden.

 

Prijzen geldig indien wij ook het hoofdgerecht verzorgen.  Indien enkel dessert, komt er 1€ per persoon bij. + eventuele leveringskosten (20€ + 1€/km)