Dessert

Je kan bij ons zowat alle desserts bestellen, vind u uw keuze niet hieronder, vraag het ons, het is 99% zeker mogelijk!

 

Het is soms moeilijk kiezen welk(e) dessert(s) u wil voorzien voor uw gasten, daarom stellen wij graag enkele dessert-buffet(jes) voor.

Bij deze buffetjes worden alle vernoemde desserten steeds voorzien in kleine potjes/porties en dit met een 3-tal porties per persoon.

Uiteraard kan u ook alles apart verkrijgen, dit met een minimum van 10 porties per dessert.  Deze worden deze voorzien in grotere porties.

 

Buffet 1:  € 2 pp      Vanaf 18 pers.

* Chocomousse - Rijstpap - Creme Brullee

 

Buffet 2: € 2,2 pp     Vanaf 20 pers.

* Chocomousse - Vanillemousse - Tiramisu - Rijstpap

 

Buffet 3:  € 2,5 pp     Vanaf 25 pers.

* Chocomousse - Vanillemousse - Tiramisu - Rijstpap - Creme Brullee - Mini Bavarois

 

Buffet 4:   € 3,5 pp     Vanaf 25 pers.

* Tiramisu - Creme Brullee - Mini Bavarois - Mini Citroentaartje - Macarons de Paris

 

Buffet 5:  € 4,5 pp.    Vanaf 18 pers.

* Chocoladefontein (chocoladesmaak naar keuze) - Vers fruit (seizoen) - cakejes

Alles wordt apart voorzien, zodat uw gasten zelf kunnen kiezen met of zonder chocolade,...

 

Buffet 6:  € 1,9 pp

* Chocoladefontein (chocolade naar keuze) met vers fruit.

  In combinatie met een ander desertbuffet !!!

 

2€ per persoon:

Chocolademousse/ vanillemousse/ mokkamousse

Tiramissu

Rijstpap

Creme brullee

Mini bavaro(framboos-chocomousse-orange of vanille)

 

3,20€ per persoon:

Appelstrudel (warm) met verse vanillesaus en slagroom

Huisgemaakte biscuit, rijkelijk versierd met fruit (naargelang uw voorkeur en het seizoen), ook mogelijk met

uw foto erop (= +10€), of met chocomousse ipv slagroom.

Verse sabayon, ter plaatse bereid!!

Mini citroentaartje (2pp)

Mini zwaantje (2pp)

Mini javanais

Macarons de paris (3pp)

Mini bavarois (framboos-chocomousse-orange-vanille)

* Vers hoeveijs met vers (seizoens)fruit. (slagroom = +€0,5 pp)

 

4 € per persoon:

* In combinatie met een menu bij ons: vanaf 25 personen

* Wafellolly's: wafels op een stokje, met verschillende toppings: Chocolade (naar keuze, bloemsuiker, maple syrup)

 

4,50€ per persoon:

Citroentaartjes

Aardbeigebak

Gecarameliseerd appeltaartje

Klein eclair

Javis

 

9€ per persoon:

Een plankje van 5 Belgische kazen + boter en brood

Dessert van de Chef:

Varieert van seizoen tot seizoen, een modern getint en geserveerd dessert.

Lente/zomer: op basis van bv frambozen, aardbeien, vanille, munt, bassilicum, …

Herfst/winter: op basis van bv kumquat, pistache, sneeuw, cranberry, chocolade

Ook hier kunnen al uw persoonlijke voorkeuren in verwerkt worden.