Breugheltafel

Deze wordt steeds op maat van de klant gemaakt en aangepast.

Hieronder vind U een richtlijn hoe uw breugheltafel er zou kunnen uitzien.

Kippeboutjes, ribbekes, pens, frikadellen worden steeds ter plaatste gebakken en

lauw-warm in het buffet gepresenteerd.

Tomatensoep met balletjes of aspergeroomsoep

Ribbekes van het huis

Huisbereid gehaktbrood

Ham & meloen

Huisbereide frikadellen

Variëteit van broden en baguette's (wit, grof, rozijnen,…)

Krieken

Hoeveboter

Beuling wit en zwart

Vers fruit (seizoensfruit)

Warme appelmoes

Notenmengeling

Kippedrumsticks

Verse confituur

4 diverse Belgische kazen

Aardappelsla

2 soorten pate

Verse groenten

Boerekop met mosterd

Rijstpap

Ham/salami

 

De vleesgerechten worden warm geserveerd in het buffet, zodat deze lauw-warm kunnen gegeten worden.

 

Totale prijs:

24,5 € per persoon

(inclusief 6% BTW)

 

Borden en bestek mogelijk @ 1€/persoon

Minimum 20 personen.